TESTENINE

Lipnik Testenine

V pivnici Lipnik nam je že od nekdaj prioriteta v ponudbo vključiti slovensko, zdravo in domačo hrano, zato smo že vrsto let nazaj v ponudbo vključili naše testenince.
Po letih izkušenj v gostinstvu pa smo se odločili ponudbo naših LIPNIK TESTENINC še razširiti in izboljšati.

Skrbno narejene po izbranih recepturah.

Zaradi inovativnih sestavin in specialnih mok imajo testenince več vlaknin, vitaminov in mineralov.
Za različne oblike testenin, se uporabljajo bakreni modeli, kateri oblikujejo nekoliko hrapavo obliko testenin , na katere se omaka odlično oprime.
Testenince so skrbno izdelane,ročno pakirane, razmerje sestavin je odmerjeno tako, da testenince ohranijo obliko, med kuhanjem ne razpadejo, so izjemno okusne.


Seveda smo v pripravo dodali še veliko svojega znanja, predanosti,ljubezni  in skrbi za zdravje.

IMG_5120

Široka ponudba testenin

V ponudbi imamo mnogo vrst specialnih testeninc: navadne (jajčne),  zmešane (mešane barve), polnozrnate (pirini polnozrnati), veganske, spirulinine (modrozelena alga spirulina), sipine (sipino črnilo), pesine (rdeča pesa), popajeve (špinača), pivske (hmeljne) in LCHF testenine (LCHF in PALEO dieta).

Prav tako nudimo tudi skrbno izdelane domače rezance. 

 

LIPNIK LCHF TESTENINE

Vsebujejo le 40g OH na 100g izdelka, so ročno izdelani slovenski proizvod, narejeni iz izbranih LCHF sestavin (razmaščena lanena, sezamova moka in jajca iz domače reje), primerni za LCHF, KETO in PALEO dieto.
LCHF TESTENINE so zdrava, izjemno nizkohidratna alternativa navadnim testeninam.

LIPNIK LCHF TESTENINCE so prve 100% LCHF testnince izdelane v Sloveniji.

Zakaj bi se jih odrekli, ko pa so lahko tako dobri, zdravi in dietno ustrezni?

Zdaj lahko v testeninskih jedeh uživate vsi, ki se prehranjujemo po LCHF ali PALEO načelih, ste sladkorni bolnik, se izogibate glutenu in laktozi ali pa samo pazite kaj vnašate v prehrani.

IMG_5206
Shopping Cart